07-10-CPXX-1

ODRŽANA PREMIJERA FILMA „PUT DO SLAVE“ U BIOSKOPU CINEPLEXX UŠĆE SHOPPING CENTER

Premijera filma „Put do slave“, reditelja Roberta Zemekisa, održana je sinoć u prepunoj sali bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

„Put do slave“ predstavlja avanturistički 3D spektakl koji donosi priču o Filipu Petitu, koji je u avgustu 1974. godine uz pomoć mentora Pape Rudija (dobitnik nagrade Oskar Ben Kingsli) i neobične grupe mladića nadjačao sve izglede, izdaje, razmirice i bezbrojne opasnosti kako bi uspeo u svom ludom planu – preći na žici razdaljinu između dve kule bliznakinje Svetskog trgovinskog centra koje su se u to vreme još uvek nalazile u završnim radovima. Robert Zemekis, reditelj bezvremenskih hitova kao što su Forest Gamp, Brodolom života, Povratak u budućnost, Polar Expres i Let ponovno koristi najmoderniju filmsku tehnologiju kako bi publici dočarao emotivnu i fantastičnim priču. Uz inovativnu fotorealističnu tehnologiju 3D, film „Put do slave“ je istinito filmsko iskustvo, prava prilika za filmofile širom sveta da osete kako je to biti u oblacima.
Premijeri su prisustvovale javne ličnosti iz kulturnog i javnog života, među kojima su bili: muzička grupa Frajle, glumica Vesna Čipčić, glumac Slobodan Tešić, voditeljka Suzana Mančić, scenarista Marko Krstić, koreograf Milenko Vujić i mnogi drugi. Neposredno pre projekcije gosti su uživali u performansu hoda na žici koji je za njih izveo Marko Ilić. Nakon projekcije, svi posetioci su izašli raspoloženi razmenjujući utiske o filmu.

Povezana vest:  Marvel studio objavio prvi trejler za film „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“ (video)

Film „Put do slave “ se nalazi na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx.