HTR2Way mkt010 lm v6 rgb

Premijera filma „HOTEL TRANSILVANIJA 2″ 10. oktobra u bioskopu Cineplexx Delta City

CON film i CINEPLEXX pozivaju sve da 10. oktobra u 16: 30h dođu na premijeru filma „Hotel Transilvanija 2″ u bioskopu Cineplexx Delta City.
Animirani hit „Hotel Transilvanija 2“ nedavno je ušao u bioskopsku distribuciju širom Amerike i u prva tri dana prikazivanja zaradio impresivnih 47,5 miliona dolara čime je ostvario najveću zaradu u septembru na početku prikazivanja u američkim bioskopima! Svakako je zanimljiva činjenica da je do sada taj rekord držao prvi nastavak „Hotela Transilvanija“ koji je pre tačno 3 godine u prva tri dana zaradio 42,5 miliona dolara i postao film sa najboljim bioskopskim ostvaranjem animiranog filma iz studija Soni Pikčrs.
Kao i većinu animiranih hitova do sada i „Hotel Transilvaniju 2″ u domaćim bioskopima moći ćemo da vidimo u sinhroniziranoj verziji. Neki od glumaca koji su pozajmili svoje glasove našim omiljenim likovima su: Dragan Mićanović, Predrag Ejdus, Slobodan Tešić, Aleksandar Radojčić, Matija Mažić, Goran Daničić, Milan Kalinić, Bojan Perić, Iva Stefanović, Nela Mihajlović, Dušica Novaković, Milica Todorović i mnogi drugi. Film je režirao Gendi Tartakovski koji je potpisao i prvi nastavak.
Osim u sinhronizovanoj naša publika će „Hotel Transilvaniju 2″ moći da pogleda u bioskopima i u originalnoj verziji od 15.oktobra 2015.
Specijalni gosti premijere biće glumačka ekipa koja je radila sinhronizaciju filma, kao i poznate ličnosti iz kulturnog i javnog života.

Povezana vest:  J. K. Rowling: Hermione se trebala udati za Harryja Pottera