hotel tansilvanija premijera

Održana premijera animiranog filma „HOTEL TRANSILVANIJA 2“ u bioskopu Cineplexx Delta City

Premijera filma „Hotel Transilvanija 2″, iz čuvenog studija Sony Picturesa, održana je sinoć u prepunoj sali bioskopa Cineplexx Delta City.
Kako i dolikuje legendarnom blokbasteru, veći deo publike činila su deca, među kojima je bilo i slavljenika koji su odlučili da se pridruže ovoj veseloj, šišmikolikoj atmosferi.
Prisutne je najpre pozdravio dečiji hor “Čarolija“ pod vođstvom Leontine Vukomanović koji je izveo numere iz omiljenih dečijih filmova, a razdraganoj masi su se uskoro pridružili i glumci koji su pozajmili glasove Mavis, Drakuli, Frankeštajnu, Grifinu i ostalim omiljenim likovima ovog filma. Dragan Mićanović, Iva Stefanović, Aleksandar Radojčić, Dragan Vujić Vujke, Marko Marković, Slobodan Tešić, Bojan Perić i njihove kolege pojavili su se u društvu dece i malih rođaka, dok je bard srpskog glumišta Predrag Ejdus došao u pratnji unuke.
Glumačka ekipa je neumorno pozirala sa svojim fanovima i davala izjave prisutnim medijima, ne sakrivajući zadovoljstvo zbog odlične atmosfere i sjajno urađene sinhronizacije.
Avanture omiljenog Drakule i njegovog preslatkog unuka u Hotelu Transilvanija najmlađa publika je pratila bez daha, tapšući nakon pobedničkih scena i navijajući za svoje junake. S obzirom da je ovaj film, za samo tri dana prikazivanja, u Americi zaradio impresivnih 47, 5 miliona dolara, verujemo da će i na našem tržištu postati apsolutni hit, jer je podjednako zabavan i deci i odraslima.
Premijeri su prisustvovale i ličnosti iz kulturnog i javnog života, među kojima su bili: , glumica Tijana Dapčević sa sinom, Leontina Vukomanović s kćerkom, Srđan Gojković Gile (Elektični Orgazam) sa sinom i mnogi drugi.
Osim u sinhronizovanoj naša publika će „Hotel Transilvaniju 2″ moći da pogleda u bioskopima i u originalnoj verziji od 15.oktobra 2015.

Povezana vest:  Lista deset najgledanijih filmova u SAD