snupi 3D

Poznati farbaju Snupijeve kućice za decu iz Zvečanske i Svratišta

U okviru 11. Dečijeg filmskog festivala – Kids festa, u četvrtak 22. oktobra sa početkom u 11h u Dvorani Doma Sindikata održaće se „Snupijev dan“, posvećennajpoznatijem biglu na svetu i deci iz Zvečanske i Svratišta. Pozivamo i vas da se priključite ovom lepom danu i zajedno sa ambasadorkom festivala Sarom Jovanović, Markom Konom, Banetom Trifunovićem i mnogim drugim poznatim ličnostima iz sveta filma i muzike ofarbate kućice za mališane iz domova!

Povezana vest:  Ceremonija dodele Oskara uživo sa različitih lokacija

Pored druženja sa poznatim ličnostima i Snupijevim prijateljima, deca će 22. oktobra moći da pogledaju odlične filmove u okviru 11. Dečijeg filmskog festivala – Kids festa.

U filmu „Snupi i Čarli Braun: film o Klinjama 3D“ koji na repertoar domaćih bioskopa stiže 5. novembra, Snupijeva ekipa se ne upušta u epsku avanturu ili putovanje van njihovog komšiluka. Umesto toga, priča se fokusira na novu komšinicu Čarlija Brauna, malu crvenokosu devojčicu, dok će večiti gubitnik Čarli Brun konačno dobiti šansu da bude pobednik.

Povezana vest:  Nominacije za Zlatni globus

Pored programa u „Dvorani Doma sindikata“, 11. Dečiji filmski festival – Kids fest se u Beogradu održava u bioskopima „Roda Cineplex“, „Cineplexx Ušće Shopping Centru“, „Cineplexx Delta City“ i „Fontani“. U Novom Sadu pozornica Kids festa je „Arena Cineplex“, u Kragujevcu „Cineplexx Kragujevac Plaza“, a u Nišu centar dešavanja je u bioskopu „Vilin Grad“.

Cene karata za bioskopske projekcije na Kids festu i ove godine su veoma pristupačne, posebno za grupne posete. Posetioci Kids festa biće u prilici da dođu do svojih ulaznica tokom trajanja festivala na blagajnama bioskopa!

Povezana vest:  DODELJENA NAGRADA 300.000 GLEDATELJKI FILMA "MALI BUDO"

Adresa zvaničnog sajta Dečijeg filmskog festivala KIDS FESTA je www.kids-fest.com.