mojih pet minuta

Kristijan Klavije u komediji „Mojih pet minuta“, u domaćim bioskopima od 12. novembra

Mojih pet minuta (Une heure de Tranquillite) je nova komedija reditelja Patrisa Lekonta i dramskog pisca Florijana Zelera. Kristijan Klavije je u glavnoj ulozi i trudi se da kanališe nezadovoljstvo čoveka koji samo želi da bude sam i sluša svoju omiljenu džez ploču. Da li je još uvek moguće, u današnje vreme, imati samo pet minuta mira?

Povezana vest:  "KAKO DA DRESIRATE SVOG ZMAJA" PRVI NA LISTI!

Magnet za bioskope, Klavije, na komičan način tumači ulogu zubara Mišela Leprouka, sebičnog ženskaroša, koji je upravo naišao na retku džez ploču koju godinama pokušava da nađe. Sve što želi je da se vrati kući, pusti svoj dragoceni gramofon i uživa. Ali izgleda da se ceo svet urotio protiv njega: njegova žena bira baš u tom trenutku da otkrije jednu tajnu iz prošlosti, njegov odrasli sin dolazi u nenajavljenu posetu…Dok ljubavnica kuca na vrata od stana, majka uporno pokušava da ga dobije na mobilni.

Povezana vest:  "MAČAK U ČIZMAMA" - premijera u Sava centru u nedelju, 27. novembra

Manipulator i lažov, Mišel je spreman da uradi sve da dobije svoj trenutak mira i tišine. Na repertoar domaćíh bioskopa „Mojih pet minuta“ stiže od 12. novembra.