MovieTape

Počinje snimanje novog domaćeg filma „Jesen samuraja“

Scenarista Dimitrije Vojnov, reditelj Danilo Bećković i producent Marko Paljić započeli su prvu fazu snimanja novog domaćeg igranog filma pod nazivom „Jesen samuraja“, saopštila je danas distrubuterska kuća „Taramaunt“.
Ekipa filma „Mali Budo“, koji je imao više od 400.000 gledalaca u regionu, ponovo je na okupu, a film će se snimati u saradnji sa Filmskim centrom Srbije, Republičkim zavodom za sport, Karate savezom Srbije, DIF – om, Antidoping agencijom, Opštinom Vračar i Opštinom Bečej. 
Glavne uloge pripale su Petru Strugaru i Hristini Popović, a u ansamblu su i Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Katarina Žutić i Miodrag Miki Krstović.
„Jesen samuraja“ je romantična komedija sa mnogo smeha i nežnih osećanja.
Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu.
Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović), vezuje se za nju i njenog malog sina Vukašina. 
Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da, osim karatea, ne ume ništa drugo.
Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesno komičnih situacija.

Povezana vest:  Dženifer Aniston se udaje do kraja ove godine