Novi Sad

Ekipa filma „Smrdljiva bajka“ obilazi Srbiju i osvaja listu najgledanijih

„Smrdljiva bajka“ je u prvoj nedelji prikazivanja bio najgledaniji film u domaćim bioskopima. Od premijere u Beogradu, do sredine ove nedelje, gledalo ga je više od 20.000 ljudi.
Svetska premijera dugoočekivanog filma scenariste i reditelja Miroslava Momčilovića održana je 25. novembra u Sava Centru. Potom su usledila gostovanja autorske ekipe na premijerama u Novom Sadu, Čačku, Kragujevcu, Kraljevu, Velikoj Plani, Zrenjaninu,Svilajncu i Vršcu.
Večeras će se publici pokloniti u Smederevu, u subotu u Pančevu, u nedelju u Kikindi, u ponedeljak Rumi,u utorak u Aranđelovcu, a u sredu, 9.decembra u Sremskoj Mitrovici….
Najvećim aplauzom u svim gradovima pozdravljen je glumac Žarko Laušević, koji se ulogom beskućnika Mome, vratio u domaće bioskope posle 15 godina pauze.
Njegova partnerka u filmu je Jelena Đokić koja tumači Emu, a u ostalim ulogama našli su se Petar Božović, Bojan Žirović, Miloš Vlalukin, Cvijeta Mesić, Nebojša Ilić, Miloš Samolov, Bojan Lazarov, Marko Gvero…
Film koji potpisuje producentrska kuća Brigada, a distribuira Art Vista je na repertoaru svih većih domaćih bioskopa, a putem 3D mobilnih bioskopa imaće priliku da ga vidi i publika u manjim gradovima u regionu.

Povezana vest:  Forest Vitaker debituje na Brodveju