smrdljiva bajka prihvatiliste

Ekipa filma Smrdljiva bajka povodom 50.000 gledalaca posetila korisnike Prihvatlišta

Ekipa filma „Smrdljiva bajka“, večeras je korisnicima „Prihvatilišta za odrasla i stara lica“ u Komudraškoj priredila veče za pamćenje. Za njih je priređena projekcija filma, nakon čega su im uručeni pokloni, a usledila je i večera.
Projekciji filma, koja je u improvizovanoj sali organizovna zahvaljujući bioskopu Roda Cineplex, prisustvovalo je više od sto korisnika prihvatilišta.
Film posvećen njima, kako je u kratkom obraćanju istakao scenarista i reditelj Miroslav Momčilović, doživeli su emotivno, do suza. Raspoloženje im je popravio poklon ekipe na kraju filma. Glumci Miloš Samolov, Aleksandar Đurica, Jovo Maksić, nagrađeni su aplauzom, a najviše Žarko Laušević, koga su pozdravili sa „legendo“.
Da događaj bude potpun i nezaboran za korisnike prihvatilišta pobrinio se ketring restorana „Baštino“, koji im je pripremio večeru, kompanija „Vox Elektronics“ poklonika je Prihvatilištu televizor, a Žarko Laušević je poklonio svoje knjige, koje je im je uz razgovor i potpisivao.
Jake utiske sa ovog događaja nosi i autorska ekipa, koja je u duhu priče iz filma o dvoje beskućnika, Momi i Emi, obeležila bioskopski rezultat 50.000 gledalaca sa korisnicima i zaposlenima u ovoj ustanovi.

Povezana vest:  Intimni pogled u život Marije Kalas