FSOB 12170

Komedije i parodija u distribuciji Taramaunta

U distribuciji „Taramaunta“ tokom januara i februara u bioskope stiže animirani film „Dobri dinosaurus“, komedije „Svi na jug“, „Luda vožnja 2“ i „Zulender 2“ i parodija „Pedeset nijansi crne“.
Animirani film studija „Dizni Piksar“ – „Dobri dinosaurus“ reditelja Pitera Sona biće premijerno prikazan 10. januara u bioskopu „Sinepleks“ u Delta sitiju.
Film prati „apatosaurusa“ po imenu Arlo koji pronalazi ljudskog prijatelja, dečaka Pegu.
Filip Lašo i Nikola Benamu potpisuju režiju komedije „Svi na jug“ koja će na repertoaru bisokopa biti od 14. januara, a prati grupu prijatelja čiji se odmor u Brazilu ne odvija bas po planu.
Kevin Hart i Ajs Kjub vraćaju se na veliko platno 28. januara u nastavku hit akcione komedije „Luda vožnja 2“.
Hartu i Kjubu se pridružuju reditelj Tim Stori i producenti Vil Peker, Met Alvarez i Lari Brezner.
Parodija na film „Pedeset nijansi – Siva“ – „Pedeset nijansi crne“, u režiji Majkla Tajdsa biće od 4. februara na reperoaru bioskopa.
Od Marlona Vejansa i komičarskog tima koji stoji iza franšiza „Ukleta kuća“, „Mrak film“ i „Bele ribe“, stiže erotska komedija koja će provesti publiku kroz „lavirint žestokih i prevremenih susreta u igraonici g. Crnog“.
„Zulender 2“ reditelja i glumca Bena Stilera je nastavak urnebesne komedije u kojoj Derek i Hansel ponovo osvajaju modne piste, ali kako to uvek biva sa najboljima u poslu, konkurencija pokušava da ih izbaci iz igre.
Film, u kome pored Stilera, igraju Oven Vilson, Vil Farel, Penelope Kruz, Bili Zejn i drugi, publika će gledati od 11. februara.

Povezana vest:  Otvoren Muzej FEST-a