quentin-tarantino

Tim Rot: Tarantino je isti kao na početku svoje karijere

 Engleski glumac Tim Rot, koji ponovo sarađuje sa Kventinom Tarantinom u njegovom novom filmu „Podlih osam“, izjavio je da je reditelj isti kao kada je gradio svoje ime devedesetih godina, samo sa više znanja iz oblasti kinematografije.
Rot je igrao u Tarantinovim filmovima „Ulični psi“ (1992) i „Petparačke priče“ (1994), a pojavljuje se i u njegovom novom ostvarenju o lovcima na glave u Vajomngu nakon građanskog rata.
-(Tarantino) zna više, bolji je autor, zna kako efikasnije da predstavi priču, na jedan umetnički način, vizionar je, ali opet isti onaj momak sa početka svoje karijere – rekao je Rot Rojtersu.
Tarantino je u filmu „Podlih osam“ okupio stare saradnike – Semjuela L. Džeksona, Majkla Medsena, Kurta Rasela.
Film prati lovca na glave Džona i begunca Dejzi koji poštanskom kočijom jure kroz zimski krajolik Vajominga prema Red Roku, gde će Džon privesti Dejzi pravdi. Usput sreću nekoliko neobičnih likova i upadaju u snežnu oluju.
„Podlih osam“ se već prikazuje u SAD-u, ove nedelje počinje prikazivanje širom Evrope, a u srpske bioskope stiže, kako je najavio distributer „Blitz Film & Video“, 7. januara.

Povezana vest:  Film sa regionalnim YouTube zvezdama "Ideš? Idem!" dostupan na HBO GO-u