twilight 2 1Trijumf Mladog Meseca na dodeli filmskih MTV nagrada

 

Drugi deo vampirske sage „Sumrak“ proglašen je za najbolji film na svečanoj dodeli filmskih Em-Ti-Vi (MTV) nagrada u Juniversal Sitiju u Kaliforniji.

Junaci filma „Mlad Mesec“ Robert Patinson (Pattinson) i Kristen Stjuart (Stewart) proglašeni su za najbolje glumce, a pobedili su i u kategoriji najbolji filmski poljubac. Patinson je dobio i nagradu za najveću svetsku zvezdu.

Povezana vest:  Džokeru 11 nominacija za Oskara

Sandra Bulok (Bullock) dobila je Nagradu generacije. Prilikom uručenja nagrade, Skarlet Johanson (Scarlett Johanšon) ju je poljubila u usta.

To je bilo prvo pojavljivanje američke oskarovke na nekoj televizijskoj manifestaciji od rastanka od nevernog muža Džesija Džejmsa (Ješe James) ranije ove godine.

-Broj jedan: Nisam mrtva. Šta god da ste videli ili čuli ili pročitali u poslednje vreme, volim ono što radim i nigde ne idem – kazala je Sandra Bulok.

Povezana vest:  Glumački debi Karle Bruni-Sarkozi

Nagrada za najboljeg debitanta pripala je Ani Kendrik (Anna Kendrick), za film „U vazduhu“, dok je za najboljeg filmskog negativca proglašen Tom Felton, za film „Hari Poter i polukrvni princ“.