neprofesionalac

Nova luda komedija Saše Barona Koena stiže uskoro

Ime Saše Barona Koena već je poznato svima koji vole ne samo uvrnute (i poprilično eksplicitne) komedije, već i vrhunsku, kvalitetnu filmsku zabavu. Srpskoj publici posebno je drag, s obzirom da su njegova tri poslednja filma – „Borat“, „Bruno“ i „Diktator“ – ostvarili fantastične rezultate gledanosti. Ovog proleća nam dolazi novo delo ovog jedinstvenog komičara – (NE)PROFESIONALAC! Reč je o akcionoj komediji u kojoj Saša Baron Koen tumači potpuno novi lik: fudbalskog huligana! Predstavljamo prvi trejler za ovaj, izvesno je bioskopski hit !

Povezana vest:  Numi Rapas kao Ejmi Vajnhaus?

Nobi (Koen) ima sve što jedan čovek iz malog grada Grimsbija može poželeti uključujući 11-oro dece i najlepšu devojku severoistočne Engleske. Nedostaje mu samo jedno: njegov mlađi brat Sebastijan za kojim Nobi traga već 28 punih godina, još otkad su ih razdvojili kao malu decu. Nobi se uskoro sreće sa Sebastijanom, nesvestan činjenice da njegov brat nije samo najubojitiji agent agencije MI6, već i da je otkrio planove za globalni teroristički napad. U begu i pogrešno optužen, Sebastijan će uskoro shvatiti da svet može spasiti jedino uz pomoć njegovog najvećeg idiota: svog brata blizanca.

Povezana vest:  Premijera trejlera za film „Što se bore misli moje“ Milorada Milinkovića na 6. Dunav Film Festu

Uz Sašu Barona Koena glavne uloge u filmu (NE)PROFESIONALAC ostvarili su Mark Strong, Penelopa Kruz, Ian Mekšejn, Rebel Vilson i Isla Fišer. Film je režirao Luis Leterijer poznat po režiji hitova „Transporter“, „Nevervatni Hulk“, „Sudar titana“ i „Majstori iluzije“ što znači da nas i ovoga puta očekuje kvalitetan akcioni spektakl.

Akciona komedija (NE)PROFESIONALAC u domaće bioskope stiže 24. februara 2016. godine!

Povezana vest:  Novi američki i francuski filmovi "Megakoma"