TurkishAirlinesBvS

Let u svet „Betmen protiv Supermena: Zora pravde“

Avio-kompanija Turkiš Erlajns (Turkish Airlines), u partnerstvu sa filmskom kućom Vorner Bros, omogući će svojim putnicima „let“ u svet „Betmen protiv Supermena: Zora pravde“, najavila je danas ta avio-kompanija.
Turkiš Erlajns najavila je svoje partnerstvo sa filmskom kućom Vorner Bros u radu na dugo očekivanom akcionom filmu „Betmen protiv Supermena: Zora pravde“, u kojem se, u jednoj od najvažnijih scena, pojavljuje se avion 777 te kompanije.
Inspirisana filmom, Turkiš Erlajns je napravio promene u duhu filma, počevši od pozivnice za putnike da kupe kartu za let na dve „nove američke destinacije“ Gotam i Metropolis.
Od 8. februara do polovine marta obožavaoci mogu da posete turkishairlines.com/flytogotham ili turkishairlines.com/flytometropolis kako bi rezervisali let i započeli putovanje u svet Gotama i Metropolisa.
Na tom putovanju, učesnici će imati ekskluzivan virtuelni pogled u svet oba grada uključujući i razne aktivnosti, kulturu, noćni život…
Turkiš Erlajns sponzoriše i filmske premijere i nudiće osam karata srećnim obožavaocima, koji će moći da prisustvuju tim premijerama.
Počevši od danas, avio-komapnija će početi da otkriva aktivnosti inspirisane filmom, koje uključuju ekskluzivni let avionom 777 Turkišh Erlajnsa inspirisan filmom
„Betmen protiv Supermena: Zora pravde“, u kojem ćete doživeti svet super heroja.
Uključuju i ograničeno izdanje rekvizita iz filma, za odrasle, koje uključuje masku za oči i čizme, kao i ograničeno izdanje rekvizita iz filma, za decu, koje uključuje slušalice, čizme i sat.
Takođe i tematski meni sa jelima koja su inspirisana filmom, kao na primer keksići i kolači, „Time Out“ putnički vodič, čiji će sadržaj biti fokusiran na Gotam i Metropolis, koji će biti deljen bioskopskim gledaocima i putnicima na određenim mestima, ali i posebno izdanje „Miles & Smiles“ kartice.
Obožavaoci će moći da se priključe i online konverzaciji u vezi filma koristeći heštegove #flytogotham i #flytometropolis.
Predsednik odbora Turkiš Erlajnsa Ilker Ajdži istakao je da su u toj kompaniji „izuzetno uzbuđeni“ što su postali partneri sa kućom Vorner Bros u radu na jednom od najiščekivanijih filmova godine.
„Uzbuđenje koje vlada oko filma „Betmen protiv Supermena: Zora pravde“, omogući će kompaniji da predstavi globalnu mrežu i svoje izvanredno gostroprimstvo legiji bioskopskih gledalaca širom sveta“, kazao je Ajdži.
„Predstavljajući Gotam i Metrpolis kao nove ‘destinacije’ u Americi, potvrđujemo našu posvećenost globalnoj ekspanziji i sve veću prisutnost u Americi, koja je veoma važno rastuće tržište za avio-kompanije“, rekao je Ajdži.
I izvršni potpredsednik Vorner Brosa za globalno partnerstvo Džin Garlok izrazio je oduševljenje partnerstvom sa Turkiš Erlajnsom, koje će, kako je rekao, omogućiti Betmenu i Supermenu da lete do svojih obožavalaca širom sveta.

Povezana vest:  Harison Ford i Kalista Flokhart proširuju porodicu?