Ghostbusters

Napokon objavljene prve fotografije iz novog „Ghostbusters“ filma

Who you gonna call? Većina nas vrlo se dobro seća ove popularne uzrečice proizašle iz poznate pesme snimljene za još poznatiji film koji je početkom 80-ih godina žario i palio bioskopskim blagajnama, a od Bila Marija napravio međunarodnu holivudsku glumačku zvezdu. Više od 30 godina kasnije, tačnije u julu ove godine, dolazi vreme za ISTERIVAČICE DUHOVA – novu filmsku verziju poznatog serijala ovaj put upotpunjenu vrhunskim ženskim komičarskim zvezdama predvođenim Melisom Mekarti, Kristen Vig, Kejt Mekinon i Lesli Džouns. Novim isterivačicama duhova u ovom sigurnom letnjem hitu pridruži će se i zvezda Kris Hemsvort, Endi Garsia i Mišel Kenet Viliams, ali svoje uloge iz originala ponovi će Den Akrojd, Sigurni Viver i Bil Mari.

Povezana vest:  Najotkačenije deveruše otvaraju bioskop na Adi!

Ovih dana konačno su objavljene prve dostupne fotografije iz ove predstojeće komedije koju vam ovim putem donosimo. Reditelj filma je Paul Feig što znači da nas očekuje prava humoristična zabava, budući da smo se do sada na malim ekranima smejali njegovim rediteljskim rešenjima u serijama kao što su „Arrested Development“ i „The Office“ odnosno u bioskopima u hitovima poput „Deveruša“ i „Špijunke“. U ISTERIVAČICAMA DUHOVA, Feig će kombinovati sve elemente paranormalnih bitaka koje su proslavile originalnu franšizu uz plejadu novih (i ponešto starih, već nam dobro poznatih) likova.

Povezana vest:  Porodični dan uz Diznijevu "Knjigu o džungli" u bioskopima Cineplexx

Uz potpuno novu glumačku ekipu i povratak starih likova nesumnjivo je da nas ovog leta očekuje do sada neviđeno spašavanje sveta!

Akciona hit komedija ISTERIVAČICE DUHOVA u domaće bioskope stiže krajem jula.