Ricky and the FLash

Filmovi Sony Pictures Entertainmenta na Festu

Filmovi „Sony Pictures Entertainment“ – „Dama iz dvorišta“ Nikolasa Hajtnera , „Rok kraljica“ Džonatana Demea, „Put pobednika“ Petera Landesmana, „Dnevnik jedne tinejdžerke“ Meril Heler i „Jastog“ Jorgosa Lantimosa biće u bioskopima samo tokom 44. Festa, najavio je danas organizator Cebef.
Mnogi filmovi, u kojima igraju holivudske zvezde, neće se naći na redovnom repertoaru bioskopa po završetku ovogodišnjeg festivala.
„Običaj je da se filmovi velikih holivudskih studija nađu i na redovnom repertoaru bioskopa. Međutim, ove godine je dogovoreno da Fest dobije ekskluzivno pravo na prikazivanje filmova iz Sony studija na našoj teritoriji, objasnila je izvršna direktorka distributerske kuće „Con Film“ Dragana Tešić.
Među takvim ostvarenjima je „Rok kraljica“ u kome glavnu ulogu, rokerku Riki, igra bravurozna Meril Strip, dok njena ćerka u realnom životu Memi Gamer glumi njenu ćerku i u filmu.
Vil Smit , koji je bio nominovan za Zlatni globus za ulogu u filmu „Put pobednika“ igra doktora iz Afrike, koji je prvi dokazao da američki fudbaleri prilikom udaraca na terenu dobijaju ozbiljne potrese koji utiču na rad mozga i opredeljuju živote njih i njihovih porodica posle povlačenja iz aktivnog sportskog života.
Izuzetna Megi Smit je tokom snimanja filmu „Dama iz dvorišta“ sve vreme živela u kombiju, otkriva Tešić, koja preporučuje i višestruko nagrađivane filmove „Jastog“ i „Dnevnik jedne tinejdžerke“.

Povezana vest:  Film Napredovanje na 58. Kratkom metru