gallery 02

FEST u Podgorici i Kragujevcu

U FEST-ovim filmovima ove godine neće uživati samo beogradska publika. Projekcije najatraktivnijih naslova 44. izdanja festivala biće prikazane i u Podgorici u bioskopu Cineplexx Delta City, kao i u Kragujevcu u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza.
U Podogrici će se program održavati od 26.2. do 6.3. od 21.15h, a cena karte je 3 evra. U Kragujevcu se projekcije održavaju od 21:00h a program će trajati od 27.2. do 7.3. , a cena karte je 250 din.
Publika će imati prilike da pogleda favorit ovogodišnjeg FEST-a: film Mladost oskarovca Paola Sorentina. Na FEST se vraćaju i kultni autori: Vudi Alen sa Nerazumnim čovekom, Verner Hercog i Kraljica pustinje i Aleks de la Iglesijia sa filmom Moja velika noć. Tu su i Klan Pabla Trapera, dobitnik Srebrnog lava za režiju u Veneciji, Poslastica japanske reditelje Naomi Kavase i Poslednji vuk Žan Žak Anoa. Publika će imati prilike da otkrije i neke nove autore kroz njihove debitantske filmove- Eli Vejdžeman dolazi sa filmom Anarhisti a Dani de la Tore sa Osvetom. Kragujevčani će moći da pogledaju i film Vlažnost – ispred koga će ih pozdraviti ekipa filma, koji je otvorio FEST, dok će Podgoričani uživati u novom ostvarenju legendarne Meril Strip Rok kraljica.

Povezana vest:  Filmska tribina: "Muzički film u Srbiji" u Domu omladine

program Podgorica: http://fest.rs/FEST-2016/3414/Program–Podgorica.shtml
program Kragujevac: http://fest.rs/FEST-2016/3413/Program–Kragujevac.shtml