pad londona

„Soba“ i „Pad Londona“ od danas u bioskopima

Filmovi „Soba“ Leonarda Abrahamsona i „Pad Londona“ Babaka Najafija, od danas su na redovnom bioskopskom repertoaru, saopštio je distributer „Blitz Film“.
Krajnje napet, a ujedno i duboko emotivan, film „Soba“ nudi jedinstveno i dirljivo istraživanje beskrajne ljubavi izmedu majke i njenog deteta.
Nakon što petogodišnji Džek i njegova Ma(ma) pobegnu iz zatvorenog prostora u kome je Džek proveo citav dotadašnji život, decak otriva nešto uzbudljivo – spoljni svet.
Dok proživljava radost, uzbudenje i strah, osećanja koja mu donosi nova avantura, on se čvrsto drži za jedinu stvar koja mu znači više od svega, a to je naročita veza izmedu njega i njegove voljene i odane Mame.
Bri Larson je za ulogu u ovom filmu nagrađena Oskarom.
„Pad Londona“ je akcioni film sa Džerardom Batlerom, Aronom Ekhartom i Morganom Frimenom u glavnim ulogama, nastavak ostvarenja „Pad Olimpa“.
Tajni agent Majk Bening je ponovo preuzeo zaštitu predsednika Sjedinjenih Američkih Država, ali ovoga puta u Londonu.
Povod posete Londonu je sahrana britanskog premijera koji je umro pod čudnim okolnostima.
Na njegovoj sahrani će biti najveće svetske vođe, ali ono što počinje kao najsigurniji događaj, pretvara se u smrtonosnu zamku za ubistva najmoćnijih svetskih lidera.
Samo tri osobe mogu zaustaviti veliku katastrofu – predsednik SAD-a, njegov glavni tajni agent i engleski MI-6 agent koji sa pravom ne veruje nikome.

Povezana vest:  Oskari: kako bi članovi akademije glasali po drugi put