Film „Braća po banine linije“ od danas u dijaspori

Sa ponosom vas obaveštavamo da domaći film „Braća po babine linije“ scenariste, reditelja i glumca Radoša Bajića od večeras počinje svoj bioskopski život u dijaspori.
Zbog ogromnog interesovanja koje vlada za ovaj film i izvan granica regiona, film od danas počinje da se prikazuje u Austriji, a od subote, 23. aprila i u Švajcarskoj.
Bečka premijera zakazana je za večeras, 22. april u 21.00 sat, u UCI Kinowelt Millennium City, a premijeri će prisustvovati deo autorske i glumačke ekipe. Zbog velikog interesovanja bečke publike, ulaznice su već nekoliko dana u prodaji, a svi koji propuste premijeru, moći će da pogledaju film na repertoaru ovog biosokopa, naredne dve nedelje.
Film će paralelno sa Bečom krenuti i sa prikazivanjem u Gracu, gde će se počevši od večeras u 21sat, nalaziti na programu ovog vikenda u Kino Start UCI KINOWELT Annenhof. Narednih dana uslediće premijere i u Salzburgu i Insbruku.
Već od sutra film će početi svoj bioskopski život u dvorani – STADTHOFSAAL Uster u Cirihu.
Narednih dana filmsku ekipu komedijie „Braća po babine linije“ očekuju premijere u nemačkim gradovima – Minhen, Frankfurt, Štutgart, Dizeldorf i Berlin.

Povezana vest:  Održana Dečija subota u susret filmu ''Guliverova putovanja''