Nine_DVDCinears predstavio na „Noći knjige“ DVD izdanja „Devet“ i „Katanac za bol“

Tokom „Noći knjige“, koja je održana sinoć samo u knjižari Delfi SKC, u pretprodaji su se našla Cinearsova DVD izdanja bioskopskih hitova – film Roba Maršala „Devet“ (Nine) i ostvarenje Ketrin Bigelou „Katanac za bol“ (The Hurt Locker).

Mjuzikl “Devet” prati slavnog reditelja Gvida Kontinija (Daniel Day-Lewis) koji snima novi film trudeći se da balansira između velikog broja žena u svom životu – odane supruge Luize (Marion Cottilard), prelepe ljubavnice Karle (Penelope Cruz), glavne filmske muze Klaudije (Nicole Kidman), prisne prijateljice i kostimografkinje Liliane (Judi Dench), poznate novinarke Stefani (Kate Hudson), ljubavi iz detinjstva Saragine (Stacy Ferguson) i majke (Sophia Loren). Film je baziran na filmu Federika Felinija „8 i po“.

Povezana vest:  Ratovi zvezda u Studentskom parku u okviru Filmstreeta

Ovogodišnji dobitnik šest Oskara, uključujući Oskara za najbolji film i najbolju režiju je napeta priča zasnovana na iskustvima novinara i scenariste Marka Boala koja prati tim pirotehničara na jednom od najopasnijih mesta na svetu, Iraku. Kada novi narednik Džejms preuzme vođstvo nad istreniranom jedinicom, on će iznenaditi dvojicu potčinjenih vojnika bezobzirno ih bacajući u smrtonosnu igru urbane borbe, dok se Džejms ponaša kao neko ko je ravnodušan prema smrti. Kako se vojnici bore da kontrolišu svog novog, divljeg lidera, grad se pretvara u haos i Džejmsov pravi karakter se obelodanjuje na način koji ce promeniti svakog čoveka zauvek.

Povezana vest:  Nine (2009)

katanac_za_bol_dvd