Plan BFilmovi “Plan B“ i “Strava u Ulici brestova“ od sutra na redovnom bioskopskom repertoaru

 

Filmovi ‘’Plan B’’ i ‘’Strava u Ulici Brestova’’ od 17. juna počinju sa prikazivanjem u bioskopima Tuckwood Cineplex, Dom sindikata, Roda, Ster Cinemas i Kolosej.

Film ‘’Plan B’’ je premijerno prikazan na nedavno održanoj filmskoj reviji ‘’Ako ne gledaš fudbal, dođi s drugaricama u bioskop’’ u Sava centru a glavne uloge tumače Dženifer Lopez i Alex O’Lohlin. Reditelj filma je Alan Pol.

Povezana vest:  100.000 gledalaca filma „BIĆEMO PRVACI SVETA"

Ova romantična komedija prati život Zoe (Dženifer Lopez) koja donosi odluku da, nakon mnogo godina zabavljanja, ne čekajući više na savršenog muškarca postane majka. Ali, na dan vestačke oplodnje sreće Stena (Aleks O Lohlin) koji bi mogao biti onaj pravi. Pokušavajući da izgradi prijateljski odnos i sakrije ranu trudnoću, Zoi pravi komične greške…

Povezana vest:  Pokrenite se uz „Plesnu terapiju“ - od danas u bioskopima

Fredi Kruger se vraća u savremenom rimejku, kultnog horor klasika „Strava u Ulici brestova“.

Grupa tinejdžera iz predgrađa ima nešto zajedničko: svi su žrtve Fredija Krugera, jezivog serijskog ubice koji ih proganja u snovima. Dokle god su budni, mogu da se zaštite. Ali, kada utonu u san, spasa nema.

Ostale uloge tumače Džeki Erl Hejli, Runei Mara, Kajl Galner, Tomas Deker, Kelan Luc, Kejti Kasidi i Koni Briton a reditelj filma je Samjuel Bajer.

Povezana vest:  Winter's Bone i Restrepo nagrađeni na Sandens festivalu