Producenti filmova Snežna kraljica donose divnu priču o prijateljstvu i ljubavi jednog vuka i ovaca.

U dalekoj, čarobnoj zemlji, u slikovitom malom selu okruženom zelenim livadama i planinama, živi jato bezbrižnih ovaca. Njihov miran i spokojan život biva uznemiren kada čopor vukova postavi logor u njihovoj blizini. U skladu s tradicijom, stari  vođa Magra najavi da se  njegov budući naslednik mora dokazati tako što će pobediti svoga suparnika. Kada snažni Rager istupi, jedini dovoljno hrabar vuk koji mu se usudi suprotstaviti je Sivi , omiljeni vuk čopora, ali pomalo glupast. Kako bi postao vođa i zadobio ljubav Bianke, Sivi odlazi u šumu, gde otkriva ciganski kamp zečeva. Tamo mu vračara Mami daje „transmutacijski napitak”. Sivi popije napitak i vrati  se natrag u čopor vukova, ali po dolasku saznaje da je pretvoren u…ovna!

Povezana vest:  Belgijski i poljski film u glavnom programu na Paliću

Kako se premijera filma uveliko bliži rešili smo da Vas danas ekskluzivno upoznamo sa glavnim protagonistima ovog prelepog animiranog remek dela:

Prvi među jednakima, vuk od koga svi najviše očekuju jeste SIVI. SIVI je novi kandidat za vođu vučjeg čopora. Prelepe dlake i spretnosti. Sivi ima sve što jednom vuku treba…ali da li ima ono najvažnije? Da li je surov kao vuk? Da li je dostojan da zauzme mesto prethodnog vođe MAGRE!

Povezana vest:  Shrek zaradio više novca od Seks i grada 2

MAGRA je vođa čopora. Mudar i stari vuk koji poseduje sve što jedan pravi vuk treba da poseduje: dovitljivost, veštinu, mudrost, znanje i što je najbitnije sve bi uradio za svoj čopor.

Hrabra i prelepa. Ponos čopora. Bjanka je vučica za kojom glave gube svi vuci čopora.

MRŠAVKO I DEBELJKO su glavni zezatori u čoporu. Dobre duše , spremni da pomognu , ali malo pritupasti te često upadaju u nevolje… J

Povezana vest:  Glumica Jessica Alba ponovo trudna!

Film KO SE BOJI VUKA JOŠ u bioskope dolazi ovog četvrtka a u filmu ćete prepoznati glasove naših glumaca: Marko Marković, Milan Pajić , Iva Stefanović, Dušica Novaković , Tomaš Sarić…