Prošetaj crvenim tepihom bioskopa Cineplexx i uživaj u povlasticama koje ti donosi Cineplexx bonus kartica, jer imaš najmanje 4.000 razloga da se osećaš kao zvezda, dok gledaš filmske zvezde na velikom platnu.

U periodu od 1. oktobra do 30. novembra, uz sakupljenih 4.000 bodova na Cineplexx bonus kartici poklanjamo još4.000 bodova gratis!

Pogledaj neki od omiljenih filmova do kraja novembra, među kojima su i domaća ostvarenja “Jesen samuraja” sa Petrom Srtugarom u glavnoj ulozi i urnebesna komedija “Stado” čiju režiju potpisuje Nikola Kojo, akciona avantura “Džek Ričer – Bez povratka”, dok Ron Hauard nakon “Da Vinčijevog koda” i “Anđela i demona” predstavlja naučno-fantastični triler “Inferno”. Tinejdžeri će imati priliku da uživaju u u novom ostvarenju Tima Bartona i zavire u “Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu”, ali i da saznaju kakvu čarobnu poslasticu je pripremila Dž.K. Rouling u ostvarenju “Fantastične zveri i gde ih naći”, dok će najmlađa bioskopska publika moći da se zabavi, razigra i raspeva sa šarenolikom ekipomTrolova.

Povezana vest:  Završne pripreme za 48. festival glumaca

Uživaj u aktuelnim bioskopskim hitovima i sakupljaj bonus bodove prilikom svake posete svom omiljenom bioskopu Cineplexx i osećaj se kao zvezda sa Cineplexx bonus karticom u džepu. Na ulici, u prevozu, u društvu i bioskopskoj sali. Jer prave zvezde našeg bioskopa nisu samo na platnu, već i u publici. Prave zvezde ste vi.

Više informacija o Cineplexx bonus kartici i načinju skupljanja bodova, možete pogledati na www.cineplexx.rs.

Povezana vest:  Film o osnivačima Facebooka na prvom mestu