kutija_dvdCinears: DVD kolo od 30. juna

 

Distributerska kuća CINEARS u novom DVD kolu objavila je sledeće naslove: triler Ričarda Kelija „Kutija“ (The Box), dramu K. Fukunage „Bezimeni“ (Sin Nombre) i dva horor filma „Noć veštica II“ (Halloween II) i „Produženi vikend“ (Long Weekend).

 

KUTIJA (The Box), film proslavljenog reditelja Ričarda Kelija (Donnie Darko) sa Kameron Dijaz i Džejmsom Marsdenom u glavnim ulogama je priča o mladom bračnom paru koji iznenada prima anonimni poklon koji će prouzrokovati fatalne posledice. Jednostavna drvena kutija obećava da će vlasnicima isporučiti milion dolara prostim pritiskom na dugme, ali to istovremeno uzrokuje smrt drugog ljudskog biće negde u svetu, nekoga koga ne poznaju. Za samo 24 sata posedovanja kutije, Norma i Artur naći će se suočeni sa moralnom dilemom i istinskom prirodom svoje humanosti.

Povezana vest:  Sigurni Viver i u nastavku "Avatara"

 

BEZIMENI (Sin Nombre), drama K. Fukunage je priča o tinejdžerki Sajri koja živi u Hondurasu i žudi za boljom budućnošću. Sa ocem i ujakom pokušaće da emigrira u Meksiko, a zatim u SAD, gde njen otac sada ima novu porodicu.

 

noc-vestica_2_dvdNOĆ VEŠTICA II (Halloween II), horor film Roba Zombija prati Majkla Majersa koji se vraća kući kako bi rešio neke nezavršene porodične račune sa mlađom sestrom Lori. Ona je prebačena u bolnicu zbog povreda koje joj je pre nekoliko sati naneo brat. Majkl je i dalje u blizini i nastaviće strahovita ubistva sve dok ne pridobije sestru samo za sebe.

Povezana vest:  Nova glumica u seriji Doktor Haus

 

 

PRODUŽENI VIKEND (Long Weekend), horor ostvarenje Džejmija Blanksa prati supružnike Pitera i Karlu koji odlučuju da provedu nekoliko dana na kampovanju i reše rastuće bračne probleme. Stigavši do željenog mesta Piter pucnjem narušava prirodni sklad ne sluteći kakve ce posledice toga biti. Tokom sledeća dva dana Piterova i Karlina veza postaje sve lošija dok će priroda početi da se sveti zbog lošeg postupanja.

Povezana vest:  "Mi idemo svojim putem" (Gremo mi po svoje) u bioskopima od 26. maja