Stivi Vonder je izbacio dugo očekivani duet „Faith“ s Arijanom Grande. Danas je objavljeno i da će saundtrek iz filma „Pevajmo“ moći da se naruči od 18. novembra, a da će se u prodaji naći od 9. decembra.

„Faith“ ujedinjuje dobitnika Oskara i Gremija, Stivija Vondera i Arijanu Grande, nominovanu za nagradu Gremi. U produkciji Rajana Tedera i Benija Blanka, „Faith“ predstavlja prvu pesmu koju je Stivi Vonder uradio za neki film u poslednjih 25 godina.

U filmu „Pevajmo“ će se naći preko 65 hit pesama, a stiže u domaće bioskope 22. decembra.

Povezana vest:  "Poltergajst – kućni duh" dobio je svoj rimejk i to u 3D-u!

Stivi Vonder je i dalje jedan od najpoznatijih i najuticajnijih umetnika u svetu. Pored toga što je prodao preko 100 miliona albuma širom sveta, on je osvojio ukupno 25 Gremi nagrada i postao najnagrađivaniji muški solo umetnik u istoriji. Pored brojnih priznanja, osvojio je i nagradu Oskar. Oličenje dobre volje, dobročinstva i aktivizma, Stivi Vonder je imenovan glasnikom mira Ujedinjenih nacija.

SINOPSIS FILMA

Smešten u svet poput našeg ali koji naseljavaju samo životinje, „Pevajmo“ predstavlja Bastera Muna (Slobodan Stefanović)), uglednu koalu koja je direktor nekada velikog pozorišta koje je vremenom propalo. Baster je večiti optimista, dobro, možda malo živi u zabludi, ali voli svoje pozorište iznad svega i učiniće sve da ga zadrži. Sad, suočen s propadanjem svoje životne ambicije, on ima poslednju šansu da vrati ovom izbledelom dragulju nekadašnju slavu tako što će producirati najveće svetsko takmičenje u pevanju.

Povezana vest:  Penelopi Kruz zvezda na Stazi slavnih

Pojaviće se pet najozbiljnijih kandidata: Majk, (Dragan Vujić Vujke) miš koji pevuši jednako dobro kao što vara ljude; Mina, stidljiva slonica tinejdžerka, koja ima užasnu tremu od nastupa; Rozita (Paulina Manov), premorena majka koja ima 25 prasića; Džoni, mladi gorila gangster (Milan Antonić) koji traži način da pobegne od porodičnog kriminala, i Eš, pank-rok bodljikavo prase (Iva stefanović) koja pokušava da se otrese svog arogantnog dečka i postane solo pevačica.

Povezana vest:  Širli Bejsi: Dve pogrešne note u pesmi "Goldfinger"

Sve životinje će doći na Basterovu audiciju verujući da je to njihova šansa da promene svoj život. A dok ih Baster sve pojedinačno podučava i dovodi sve bliže i bliže velikom finalu, počeće da shvata da pozorište možda nije jedino što treba da se spasi.