Peti po redu nastavak filma Podzemni svet (The Underworld), nosi podnaslov Krvavi ratovi (Blood Wars), a naći će se od 8. decembra na repertoaru bioskopa širom zemlje. Okosnica cele radnje je legendarni sukob vampira i vukodlaka, a verno je prikazan i u novom trejleru. U glavnim ulogama se pojavljuju Kejt Bekinsejl i Teo Džejms, dok režiju potpisuje Ana Forester.

Povezana vest:  Još jedna nominacija za Danijela Dej-Luisa

U ostvarenju „Podzemni svet: Krvavi ratovi“ vukodlaci (likani) pod vođstvom moćnog Mariusa su moćniji nego ikada pre, a vampiri se nalaze na ivici izumiranja. Proterana iz vampirskog plemena, Selena (Kejt Bekinsejl) udružuje snage sa novom i moćnom ekipom – misterioznim nordijskim vampirima. Kako je vremena sve manje, upravo će ona morati da odluči da li želi da se bori za stare ili nove saveznike.

Povezana vest:  HBO EUROPE DOKUMENTARAC „TOTO I NJEGOVE SESTRE" U FINALNOJ SELEKCIJI EVROPSKIH FILMSKIH NAGRADA (EFA) ZA NAJBOLJI DOKUMENTARNI FILM

Fanovima uspešne franšize „Podzemni svet“ pažnju će sigurno da privuku i britanski glumac Tobias Menzes (OutlanderRome) kao novi likanski (vukodlački) vođa, Lara Pulver (Sherlock) kao neustrašiva vampirica i Čarls Dens (Game of Thrones) kao vampir Tomas.

Bioskopska publika će od 8. decembra u bioskopima saznati ko je pobednik u epskom finalnom obračunu „Podzemni svet: Krvavi ratovi“.

Povezana vest:  46. FEST u bioskopu Cineplexx Delta City