Dugo očekivani nastavak Star Wars franšize “Odmetnik-1 – Star Wars priča” nalazi se na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx. Gledaoci su u prilici da u avanturama poznatih i novih junaka uživaju na savršenim Real 3Dprojekcijama, u 4K ultra HD rezoluciji. Za tradicionalnije ljubitelje filmskog doživljaja zakazane su i 2D projekcije.

Odmetnik-1 je potpuno nov Star Wars samostalni film koji govori o događajima koji su se desili nešto pre radnje filma Star Wars – Nova nada iz 1977. Uz nove „Star Wars priče“, publika će se upoznati s ključnim momentima u Star Wars istoriji, ali će i videti delove ovog sveta koji do sad nikad nisu istraženi na filmu. Odmetnik-1 je priča o grupi neočekivanih junaka koji će se ujediniti u misiji da ukradu planove za strašnu Zvezdu smrti. Ovi događaji su opisani na početku prvog filma iz serijala Star Wars 1977, ali nisu objašnjeni do sad.

Povezana vest:  Završen 41. FEST!

U glavnim ulogama su Felisiti Džouns, Ben Mendelson, Dijego Luna, Forest Vitaker, Riz Ahmed, dok režiju filma potpisujeGeret Edvards.

Ulaznice su u prodaji online i na blagajnama Cineplexx bioskopa. Informacije o terminima projekcija i kupovina karata na:www.cineplexx.rs