Najbolja bleja je u bioskopu! Film „Stado“, rediteljski prvenac Nikole Koja pogledalo je preko 150.000 gledalaca. Tim povodom, u bioskopu Cineplexx Delta City održana je specijalna projekcija filma gde je uloga Deda Mraza pripalaNikoli Koji, koji je za svog pomoćnika izabrao kolegu Branislava Trifunovića. Devojčica Lana Popović iz Beograda je imala najviše sreće među posetiocima i osvojila spa vikend za dve osobe u Segedinu, koji je obezbedila Jumbo Travel agencija.

Povezana vest:  Pod otvorenim nebom ovog vikenda sve posetioce očekuju dve sjajne filmske komedije „Opasne devojke“ i „Mlađi referent“

“Stado” je urnebesna satirična priča o životu iza kamere. Često veća drama prethodi filmskoj ili televizijskoj drami koju gledamo. Neizlečivi entuzijasti, slepi za objektivne okolnosti, stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave veliko umetničko delo. Ovo je priča koja može biti ispričana na mnogo jezika i u mnogo država, pa čak i u mnogo različitih vremena. Do sjaja i blještavila  crvenog tepiha na svečanoj premijeri ne dolazi se putem posutim ružama, već kompromisima, borbom, pa i paktom sa đavolom, ako je potrebno. Može se reći da je STADO zasnovano na istinitoj priči i na priči koja se u ovom trenutku odvija oko nekog sličnog projekta i odvijaće se dok postoje umetnici i dok postoji država.

Povezana vest:  Sugestije indijske vlade producentima filma o Džejmsu Bondu