Sutra u bioskope dolazi film Assassin’s Creed  koji  je zasnovan na istoimenoj planetarno popularnoj igrici. Karte za premijerne projekcije su već u prodaji i možete ih kupiti na blagajnama bioskopa.

Za onih nekoliko koji nisu upoznati sa Assassin’s Creed-om, ovo je igra koju su kreirali Patris Dizile i Žad Remon još 2007. godine i do danas je stvoreno pet glavnih nastavaka serijala  u kojima pratimo Asasina u neprekidnoj borbi protiv zlih Templara. I sam filmAssassin’s Creed istražuje tajni rat između njih koji je besneo kroz istoriju, a pojavljuje se i „Jabuka raja“ – praistorijsko oružije civilizacije koja koje sadrži genetski marker kod prve čovekove pobune.

Povezana vest:  Porodični dan donosi ledeno doba u bioskope Cineplexx

Glavnu ulogu u filmu ima Majkl Fasbender, koji tumači dva nova lika – Kaluma Linča i Agilara de Nehru. Linč otkriva da je potomak tajnog društva Asasina zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji koja mu otključava genetska sećanja.  Pomoću nje on proživljava avanture svog pretka Agilara u Španiji 15. veka. Nakon što stekne neverovatno znanje i moći, Linč se vraća u savremeno doba kako bi se suprotstavio opasnim i moćnim templarima koji ugrožavaju današnji svet.

Povezana vest:  Svečana premijera filma „Skok” 7. septembra u Kombank dvorani

Ko će pobediti Asasini ili Templari saznajte od sutra u bioskopima širom Srbije