Novogodišnji praznici su u toku, a gde ih bolje možete provesti nego u bioskopu dok gledate novu komediju o porodici i budućem zetu za kojeg se cela porodica pita „Zašto baš on?“

Džejms Franko i  Brajan Krenston  čine neobično zabavan duo u priči o čudnom multimilioneru koji se zaljubljuje u ćerku prezaštitnički nastrojenog oca.  Ova urnebesna komedija o klasičnoj priči strogog oca koji upoznaje dečka svoje ćerke i kojeg naravno ne odobrava,  u domaće bioskope dolazi 5. januara.

Povezana vest:  Otvorena madridska Staza slavnih

Brajan Krenston igra  porodičnog čoveka koji se ne nosi najbolje sa životnim promenama, dok je Džejms Franko „san“ svakog oca:  buntovan, neprilagođen i bogat klinac bez dlake na jeziku. Jedino zajedničko im je što oboje neizmerno vole Stefani koju glumi Zoi Dojč.

Režiju potpisuje Džon Hamburg, a uz Franka, Krenstona i Dojč, tu je i Megan Malali, koju znamo kao luckastu Karen Voker iz serije Vil i Grejs.

Reditelj Džon Hamburg poznat je po komediji „I onda je naišla Poli“, ali pre svega kao scenarista sva tri dela filma „Upoznajte Fokerove“, kao i oba dela „Zulandera“.

U iščekivanju 5. januara i premijere filma ,,Zašto baš on?“, pogledajte novi insert i reakciju oca nakon što sazna da je njegova ćerka istetovirala ime svog dečka na kuku.

Povezana vest:  Kellan Lutz: Ja sam trebao da budem Edward Cullen