Horor „Krugovi 3“ Havijera Gutjereza, drama „Pedeset nijansi – Mračnije“ Džejmsa Folija, triler „Podeljen“ Najta Šjamalana i avantura „Kamioni monstrumi“ Krisa Vedža stižu u domaće bioskope tokom februara, najavio je danas „Taramaunt“.

U novom poglavlju poznate horor franšize „Krug“ mlada žena će se zabrinuti za svog dečka kad on počne da istražuje mračnu podkulturu koja okružuje misteriozni video snimak u kome se kaže da će gledalac snimka biti ubijen nakon sedam dana.

Povezana vest:  OVO NISTE ZNALI O MARVELOVIM "ČUVARIMA GALAKSIJE"

Glumačku ekipu čine Matilda Luc, Aleks Roe, Džoni Galecki, Aime Tegarden, Boni Morgan i Vinsent D’Onofrio, a film će na repertoaru bioskopa biti od 2. februara.

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u nastavku ekranizacije svetskog bestselera „Pedeset nijansi – Siva“, koji će premijerno biti prikazan 8. februara u bioskopima „Sinepleks“.

Prema sinopsisu, kada povređeni Kristijan Grej pokuša da namami opreznu Anu Stil ponovo u svoj život, ona će zahtevati novi dogovor pre nego što mu pruži drugu šansu i dok njih dvoje pokušavaju da izgrade poverenje i stabilnost, mračne figure iz Kristijanove prošlosti počinju da kruže oko ovog para.

Povezana vest:  Dodeljene FEST-ove nagrade u programu Srpski film i Granice - trijumf filma Ederlezi rising

Reditelj, scenarista i producent M. Najt Šjamalan vraća se s novim originalnim trilerom „Podeljen“ u kome se bavi misterioznim i zabačenim delovima poremećenog uma čoveka.

U ostvarenju, koje će publika gledati od 16. februara, igraju Džejms Mekavoj, Anja Teklor-Džoj, Beti Bakli, Džesika Sula i drugi.

Akciona avantura „Kamioni monstrumi“ stiže u bioskope 23. februara.

Film prati maturanta Tripa, koji će, tražeći način da pobegne od života i grada u kom je odrastao, napraviti kamion monstrum od delića starih automobila.

Povezana vest:  Osmo izdanje Kosovo i Metohija međunarodnog filmskog festivala u Gračanici

Kad nesreća na lokalnoj bušotini razotkrije čudno, podzemno stvorenje koje obožava brzinu, Trip će možda naći ključ za bekstvo iz grada i neverovatnog prijatelja. Igraju Lukas Til, Džejn Levi, Beri Peper, Ejmi Rajan i drugi.