Američki glumački par Bred Pit i Andželina Džoli izdali su prvo zajedničko saopštenje otkako su najavili razvod, navodeći da su postigli dogovor o tome da detalje o drže u tajnosti.U saopštenju koje je kasno sinoć dobio AP navodi se da će se ubuduće privatni sudija baviti njihovim razvodom da bi se olakšalo rešavanje svih spornih pitanja.

Povezana vest:  Bondov Aston Martin prodat za više od tri miliona evra

Roditelji se takodje obavezuju da nastupaju zajednički da bi doprineli oporavku i ponovnom okupljanju porodice. Ovo je prvo zajedničko saopštenje Džoli-Pit otkako je glumica zatražila razvod u septembru prošle godine.

Vlasti su sprovele istragu o tome da se Pit navodno agresivno ponašao prema 15-godišnjem sinu tokom jednog porodičnog putovanja. Iz izvora bliskih istrazi rečeno je da je glumac oslobodjen svih optužbi.

Povezana vest:  Nova animirana avantura „Princeza i zmaj – Beskrajna priča“, kreativne radionice i pokloni iznenađenja za sve mališane

Otkako su najavili razvod glumci se nisu mnogo pojavljivali u javnosti, a Bred Pit je na dodeli nagrada Zlatni globus u Los Andjelesu u nedelju uveče dobio vatren aplauz kolega.