Machete_1Ekskluzivne fotografije iz filma Roberta Rodrigeza „Machete“

 

Kompanija 20th Centuy Fox objavila je ekskluzivne fotografije Džesike Albe i Stivena Sigala iz akcionog filma Roberta Rodrigeza “Machete”, koji u američkim bioskopima počinje da se prikazuje od 3. septembra.

 

Film je nastao proširenjem ‘lažnog’ trejlera pod okriljem Rodrigezovog Grindhouse (2007), (“Planeta terora“ R.Rodrigeza i “Otporan na smrt” K.Tarantina.DVD izdanja ovih filmova objavio je Cinears i po ceni jednog mogu se kupiti u bolje snabdevenim prodajnim objektima).

Povezana vest:  Film o slavnom pevaču grupe Kvin mogao bi dobiti nastavak

 

Pošto je jedva preživeo borbu sa zlim meksičkim narko dilerom Torezom, bivši federalac Mačeta (Danny Trejo) pobegao je u Teksas želeći da zaboravi tragičnu prošlost. Ali, sve što će pronaći je lanac korupcije i prevare u kome je nastradao senator, a on optužen za ubistvo. Mačeta odlučuje da skine ljagu sa svog imena i na tragu je da otkrije veliku zaveru iza koje ponovo stoji nekadašnji neprijatelj. U pomoć mu pristiže stari prijatelj, sada sveštenik dobar u molitvama, ali još bolji sa pištoljem, Luz, žena pobunjeničkog duha, a na tragu mu je i Sartana, prelepa agentkinja.

Povezana vest:  Predstavljena Beta verzija platforme FBO – Festival Box Office na Berlinalu 2015

 

Glavne uloge tumače Deni Trejo, Džesika Alba, Mišel Rodrigez, Robert de Niro, Stiven Sigal, Don Džonson, Lindsi Lohan i drugi.

Machete_2Rodrigez je napisao scenario za „Machete“ 1993. godine želeći Denija Treja u glavnoj ulozi.

-On je igrao u Desperadu i sećam se da sam tada pomislio – ovaj momak mora imati svoju seriju filmova sa Meksikancima, kao Čarls Bronson ili Žan Klod Van Dam. Napisao sam scenario misleći na njega kao federalca iz Meksika koji biva unajmljen da obavi prljav posao za Amerikance. Jednom prilikom sam čuo da FBI ili DEA kada imaju zaista opasne zadatke, ne žele da njihovi agenti nastradaju, već angažuju agente iz Meksika da urade posao za 25.000 dolara. To je Mačeta – kaže Rodrigez.

Povezana vest:  Rastali se Džesika Lang i Sem Šepard

 

“Machete” u domaće bioskope tokom septembra.