20th Century Fox i DreamWorks Animation objavili su prvi insert iz animirane komedije Mali šef  koji u domaće bioskope dolazi 13. aprila.

Ovaj insert je idealan za Dan zaljubljenih, Mali šef i njegov brat Tim smišljaju plan u kojem moraju da se pretvaraju da vole jedan drugog kako bi dokazali da je ljubav beskonačna sila koja može spasiti svet.

Povezana vest:  Druženje za naše najmlađe i ljubimce u gradovima bioskopa Cineplexx

Mali šef je originalna i atraktivna komedija za sve uzraste koja nosi poruku o važnosti porodice. Priča je ispričana iz perspektive maštovitog sedmogodišnjaka Tima koji je imao savršen život sve do iznenadnog dolaska njegovog malog brata koji nosi odelo i aktovku. Tim zbog  njega kreće u misiju kako bi povratio pažnju svojih roditelja, ali ubrzo shvata da njegov brat nije baš obična beba, već uspešni biznismen kome je potrebna pomoć u borbi protiv bebećih  najvećih neprijatelja – kuca.

Povezana vest:  Retrospektiva filmova Erika Romera na Vijenalu

Glasove pozajmljuju Srđan Timarov, Nikola Brun, Ivana Knežević, Marko Marković i Branislav Platiša, dok je rediteljka sinhronizacije Tea Puharić.

Emocionalna i razigrana komedija Mali šef  inspirisana je  istoimenom slikovnicom koju je napisala i ilustrovala Marla Frejzi i u bioskope širom Srbije dolazi 13. aprila.