U svim bioskopima „Cineplexx“, najmlađe danas očekuje pravi dečji praznik, ispunjen brojnim iznenađenjima uz zabavu i druženje sa omiljenim plavim junacima – Štrumpfovima.

Porodični dan održaće se u periodu od 12 do 17 sati u bioskopima u Beogradu, Kragujevcu i Nišu uz prikazivanje najnovije sinhronizovane verzije filma „Štrumpfovi: Skriveno selo“ i specijalni program za mališane.

Uz svaku kupljenu ulaznicu, deca će na poklon dobiti časopis „Pepin zabavnik“ i „Mali Politikin zabavnik“.

Povezana vest:  Pol Šrejder snima triler

Najmlađi, ali i oni malo stariji će imati prilike da bodre štrumpfastične junake, zabavljaju se uz doskočice Trape, Kefala, Grubera, Štrumpfete, Gargamela, uživaju uz pesme iz filma i odlične 3D momente u filmu.

U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Trapa, Kefalo i Gruber) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo pre nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel.

Povezana vest:  Lav od četvrtka u bioskopima

Režiju sinhronizacije potpisuje Dragan Vujić Vujke, koji je ujedno pozajmio glas Gargamelu, Tamara Aleksić se našla u ulozi Štrumpfete, dok je Bojan Perić dao glas Kefalu, a Srđan Timarov Gruberu.

Slobodan Boda Ninković je reprizirao svoju ulogu Velikog Štrumpfa, dok je Đorđe Stojković prvi put Trapa na velikom platnu.

Na programu bioskopa su ostali aktuelni dečiji filmovi, dok je distributer „Štrumpfova“ Con Film.

Povezana vest:  „Heroji radničke klase“ Miloša Pušića premijerno na Berlinskom filmskom festivalu