get_him_to_greek_russell_brand„SAMO GA DOVEDI“ premijerno 21. jula u Koleseju

 

Primijera urnebesne komedije „SAMO GA DOVEDI“ (GET HIM TO THE GREEK) biće održana u sredu, 21. jula u 21h, u bioskopu Kolosej.

Već narednog dana, ovaj film ulazi na redovne repertoare bioskopa Kolosej, Ster Cinemas i Roda.

 

„SAMO GA DOVEDI“ ponovo ujedinjuje Džonu Hila i Rasela Brenda sa rediteljem filma “Preboleti Saru Maršal” Nikolasom Stolerom u priči o stažisti u izdavačkoj kući koji ima dva dana da dovuče rok legendu u Holivud na povratnički koncert. Ova komedija je poslednji film hit producenta Džuda Apatova („4 banke, a nevin“, „Zaglavilo se“).

Povezana vest:  Film Ključ premijerno prikazan i u KPZ Zabela

 

samo_ga_dovediEronu Grinu (Hil) sve polazi za rukom. Ambiciozni 24-godišnjak uspeo je da dobije posao iz snova i to taman pred zadatak koji će mu unaprediti karijeru. Njegova misija – otići do Londona i otpratiti boga rok muzike do Grik teatra u L.A.-u na prvu stanicu velike povratničke turneje. Njegov šef, muzički mogul, Serđo Roma (ŠON KOMBS) daje mu samo jedno upozorenje: „Ovaj umetnik je najgori čovek na svetu. Okrećeš mu leđa na sopstvenu odgovornost!“

Britanski roker Aldus Snou (Brend) je briljantni muzičar i potvrđena rokenrol legenda, ali zbog gadnog raskida i propale karijere, on je ispao iz koloseka i sad je hodajuća katastrofa. Umoran od ulizica i uplašen da je na zalasku karijere, Snou je upao u nihilistički vrtlog. Kad sazna da se njegova prava ljubav, model/ pop zvezda Džeki Kju (Rouz Burn) nalazi u Los Anđelesu , Aldus će sebi zadati cilj da je ponovo osvoji… malo pre početka povratka njegovoj svetskoj dominaciji.

Povezana vest:  Dan domaćeg filma u osam gradova u Srbiji

 

Kad odbrojavanje do početka koncerta počne, jedan stažista će morati da se provuče kroz „minsko polje“ londonskih dilera droge, njujorških tuča i plesova u krilu u Vegasu ne bi li isporučio svoju “obavezu” živu i donekle zdravu… a za sve to vreme pokušavaće da ostane veran svojoj devojci, Dafni (Elizabet Mos). Možda će morati da laska, laže, odobrovolji i da se provodi sa Aldusom, ali će ga dovesti do Grika.

Povezana vest:  Novi trejler za najočekivaniji film naredne godine “Pedeset nijansi – mračnije” je stigao!

 

Kao posebnu zanimljivost izdvajamo da se u filmu pojavljuju i mnoge prave muzičke zvezde, kao što su KRISTINA AGILERA, PINK, FAREL VILIJAMS i bubnjar benda Metalika, LARS ULRIK kao ljudi čiji su se putevi na neki način ukrstili s Aldusovim… ili koje je pregazilo njegovo ludilo.