Pocetak_11Dikaprio ne želi da glumi s Melom Gibsonom

 

Poznati holivudski glumac Leonardo Dikaprio trebao je da glumi u novom filmu Mela Gibsona o vikinzima. Ali posle skandala s Okasanom, koju je Gibson pretukao, Leonardo Dikaprio je odlučio da se povu;e iz dogovorenog projekta.

Nakon što se Gibson našao u centru pažnja zbog porodičnog nasilja jer je pretukao devojku Okasanu i izbio joj zube, nekoliko holivudskih producenta je izjavilo da više ne želi da sarađuje s njim.

Povezana vest:  Harison Ford povredio nogu na snimanju Ratova zvezda

Kako navodi portal RadarOnline, Leonardo je samo još jedan u nizu holivudskih glumaca koji ne žele da rizikuje svoju reputaciju i sarađuje s nasilju sklonom i problematičnim glumcem.

Dikaprio, zvezda filma ‘Početak’, s obzirom na sve, zaključio je da je za njega i njegovu karijeru najbolje da se povuče iz svega. Izvor blizak glumcu izjavio je da Dikaprio ne želi da ima ništa s čovekom koji je nasilan prema ženama.

Povezana vest:  Kejt Hudson i Metju Belami dobili dečaka!

Zbog Leonardova povlačenja sada je pod znakom pitanja početak snimanja filma koji je zakazan za jesen. Čini se da je Mel Gibson svojim nepromišljenim potezima zauvek zapečatio svoju karijeru.