Osim dobro poznatog sižea i priče o najpoznatijem detektivu na svetu, film „Ubistvo u Orijent ekspresu“ odlikuje neverovatna ekipa glumaca koja je uspela da oživi likove Agate Kristi, ali i režija Keneta Brane koji je verodostojno dočarao priču sa neverovatnim obrtom.

Kenet Brana

Kenet Brana se našao u ulozi reditelja, ali i glavnog glumca Herkul Poaroa, koji treba da otkrije ubistvo koje se desilo u jednom od najslavnijih vozova u istoriji železnice.

Povezana vest:  Filmovi MGM-a i na Internetu

Džoni Dep

Poznati holivudski zavodnik se našao u ulozi gangstera Semjuela Edvarda Račeta, koji je nakon što se ukrcao na voz, shvatio da mu je život u velikoj opasnosti.

Penelope Kruz

Jedna od najmisterioznijih uloga pripala je Penelopi Kruz, koja je dočarala lik tajanstvene misionarke Pilar Estravados o kojoj se jako malo zna.

Povezana vest:  Kad ti Trifunović pošalje ledeni pozdrav, ti moraš da dođeš u bioskop!

Džoš Gad

Džoš Gad glumi Hektora Mekvina, naizgled inteligentnog i simpatičnog momka, koji je Račetov lični asistent i jedini koji može da izađe na kraj sa američkim milionerom.

Mišel Fajfer

Mišel Fajfer se vratila na velika vrata posle duže pauze, a publika će imati priliku da je vidi u ulozi fatalne udovice, gospođe Habard.

Povezana vest:  ​Novi film oskarovca Hamagučija, „Zlo ne postoji” otvara 19. Slobodnu zonu

Džudi Denč

Ledenu princezu i rusku emigrantkinju tumači legendarna Džudi Denč, koja će čitavom filmu dodati malo „sibirske hladnoće“.

Film „Ubistvo u Orijent ekspresu“ u 4K tehnologiji dolazi u bioskope širom Srbije od 9. novembra.