Pisma Juliji..Pošaljite vaše „Pismo Juliji“ i spremite se za putovanje koje nećete zaboraviti!

 

Distributerska kuća TUCK, u saradnji sa turističkom agencijom FIBULA, a pod medijskim pokroviteljstvom radia B92 i dnevnih novina 24 sata, organizovala je specijalnu akciju, u susret premijere filma „Pisma Juliji“.

Nije bitno da li volite klasične izlive nežnosti, ili ste prihvatili moderan način komunikacije. Važno je samo da ste romantični i zaljubljeni. Oni koji još uvek vole da pišu ljubavna  pisma, svoju poruku voljenoj osobi mogu ubaciti u specijalno dizajnirano sanduče, koje će biti postavljeno u bioskopima Tuckwood, Ster i Kolosej. Oni, koji su se preorijentisali na savremen način života, pa samim tim i savremen način iskazivanja emocija, sms poruku mogu poslati na broj 2392.

Povezana vest:  Svečano otvoren Četvrti Somborski filmski festival

Svako ko posalje poruku, ljubavne sadržine, poput poruka koje se ostavljaju na Julijinom zidu u Veroni, dobija šansu da osvoji vrednu nagradu. A nagradu, romantično putovanje za dvoje, u Italiju, osvojiće pošiljalac najlepše, najromantičnije i najoriginalnije poruke.

Akcija počinje danas a trajaće do premijernog prikazivanja filma, tačnije zaključno sa 20. avgustom. Vaše poruke čitaće se u redakciji Radia B92, a ime dobitnika glavne nagrade biće objavljeno na sajtu Radia B92 i sajtu 24 sata.

Povezana vest:  Novi film braće Karadžić "Gorčilo- Jesi li to došao da me vidiš", premijerno 21. januara u Sava centru

Za sve one, čije su poruke ušle u konkurenciju za glavnu nagradu, a nisu je osvojili, biće organizovana specijalna projekcija filma u bioskopu Tuckwood, u subotu 21. avgusta, na koju će moći da dođu sa još jednom, voljenom osobom.