Porodični vikend biće održan 9. i 10. decembra, od 11 do 17 časova, u bioskopu Cine Grand Capitol Park Rakovica. Na repertoaru su najnoviji porodični filmovi, a najmlađi posetioci bioskopa će, pored filmova, moći da uživaju i u zabavnim radionicama i animacijama.

Kreativne radionice će biti održane oba dana Porodičnog vikenda, u periodu od 14 do 17 časova, u holu bioskopa Cine Grand. Mališani će moći da uživaju u crtanju, face painting-u, seckanju i igricama sa abakusom koje imaju zadatak razvijanja inteligencije. Kreativne radionice organizuje „Kulturni Kutak Magic House“, a radionice za razvoj dečije inteligencije i motorike „Brainobrain Srbija“.

Povezana vest:  PLAVI VOZ

Na repertoaru bioskopa Cine Grand su najnoviji porodični filmovi, sinhronizovani na srpski jezik, kako bi i najmlađi ljubitelji sedme umetnosti mogli da uživaju:

Meda Padington 2

Čudo

Zaleđeno Kraljevstvo – Praznik sa Olafom

Vau Vau Zvezda

Družina iz Džungle

Čudovišta iz moje porodice

Mali Bigfoot

Grozan ja 3

Deda Mraz i kompanija

Mališani koji su članovi „Porodičnog kluba“, uz kupljenu kartu dobijaju na poklon besplatne kokice i Mali Politikin Zabavnik, dok jedan njihov roditelj plaća kartu po povoljnijoj ceni. Članstvo u „Porodičnom klubu“ je potpuno besplatno i ne povlači sa sobom bilo kakve obaveze.

Povezana vest:  Alek Boldvin u novom filmu Vudija Alena