Kao pas i mackaEksluzivni intervjui sa ekipom filma „Kao pas i mačka: Osveta Kiti Galor 3D“

 

Predstavljamo vam ekskluzivne intervjue sa ekipom koja je radila na sinhronizaciji filma „Kao pas i mačka: Osveta Kiti Galor 3 D“,

Saznajte šta o filmu, iskustvima sa snimanja i odnosu ljudi i njihovih ljubimaca misle reditelj Bred Pejton i glumci Bet Midler, Šon Hejz, Kristina Eplgejt, Džejms Marzden.

Povezana vest:  Okončan razvod Džonija Depa i Amber Herd

U prastaroj biborbi između mačaka i pasa, jedna poludela mačkica otišla je predaleko. Kiti Galor, nekada agent mačije špijunske organizacije MIJAU, odvojila se i skovala đavolski plan da  pokori ne samo svoje pseće neprijatelje, već i svoje bivše mačije drugove i osvoji svet. Suočeni sa pretnjom bez presedana, mačke i psi će morati da udruže snage po prvi put u istoriji kako bi spasili sebe, svoje vlasnike i čitav svet u filmu „Kao pas i mačka: Osveta Kiti Galor 3D“. Ova komedija obećava pun doživljaj, jer kombinuje žive glumce i kompjutersku animaciju, u najnovijoj 3D tehnologiji. Vreme je da leti krzno!

Povezana vest:  Velimir Bata Živojinović na Cinema City festivalu!

 U nastavku hit filma iz 2001. godine „Kao pas i mačka: Osveta Kiti Galor 3 D“, ljudi, mačke i psi ostavljaju svoje razlike po strani kako bi se zajedno izborili protiv zla koje preti da pokori čitav svet.

Film „Kao pas i mačka: Osveta Kiti Galor 3D“ se od danas prikazuje u svim beogradskim bioskopima.