Stigla nam je najnovija bioskopska najava za najčudovišnije praznike ovog leta i sve što možemo da kažemo je da je vampirska ljubav u vazduhu. Verujemo da ste svi spremni za potpuno drugačijeg Drakulu.

Šta se dogodi kada najpoznatiji vampir u istoriji odluči da uzme odmor i opustiti se sa porodicom i prijateljima? Šta se dogodi kada Drakulino vampirsko i toliko dugo zaleđeno srce ipak zatitra i oseti čuveni vatromet? Odgovori nas čekaju ovog leta u bioskopima u trećem nastavku ovog animiranog hita – Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje.

Ovog leta Drakula popušta pod pritiskom porodice i otpušta svoje kočnice. Pristaje na porodični odmor koji organizuje njegova kćerka Mavis pa svi zajedno odlaze na krstarenje po prvi put organizovano samo za čudovišta.

Povezana vest:  Orlando Blum i Forest Vitaker u novom filmskom trileru “Zulu”

Tu nije kraj popuštanju kočnica. Drakula sebi, nakon dugo vremena, dozvoli novu šansu za drugu ljubav i potpuno se prepušta misterioznoj kapetanici broda Eriki. Kako ni ovaj put niko nije osoba ili čudovište kako se predstavlja, tako je i Erika sve samo ne bezazlena kapetanica broda. Sada je red na Mavis da pruzme ulogu zaštitnika porodice i da spase zaljubljenog oca od naizgled zle Erike. U međuvremenu čudovišta se na brodu fantastično zabavljaju uživajući u svim zabavnim aktivnostima, ne znajući kakva im opasnost preti.

Povezana vest:  Ekskluzivno: Green Day MTV World Stage koncert samo jedno veče u bioskopu

Balansirati između porodice, prijatelja i nove romanse je možda ipak previše, čak i za najmoćnijeg vampira. Kako će se Drakula snaći u novoj situaciji i hoće li se sa ovog krstarenja svi vratiti srećni i zadovoljni ili će poslednji potomak Abrahama Van Helsinga napokon da dobije svoju dugo čekanu osvetu videćemo uskoro.

Nastavak animiranog hita iz 2012. i 2015. godine koji je već dvaputa oduševio decu i roditelje širom sveta, u trećem nastavku podiže zabavu na novi nivo. Zarazni humor, neočekivana ljubav i neverovatna pustolovina Drakule i njegove ekipe ovo leto vode nas na najluđe krstarenje.

Povezana vest:  Sutra svečano otvaranje filmskog festivala Merlinka u Domu omladine Beograda

Prisetimo se, animirani hit Hotel Transilvanija je Drakulina oaza gde sva čudovišta i njihove porodice mogu mirno da žive, slobodni od kontakta sa ljudskim svetom koji Drakula kasnije, pod uticajem kćerke Mavis, otvara i za ljude.

Animirani hit HOTEL TRANSILVANIJA 3: ODMOR POČINJE stiže u bioskope ovog leta.