djordje_balasevicVasa Ladački tri dana u Opatiji

 

Režiserski prvenac pop kantautora Đorđa Balaševića, film „Kao rani mraz“, imaće hrvatsku premijeru 15. avgusta u Opatiji, u okviru trodnevnog programa nazvanog „Vasa Ladački u Opatiji“.

Manifestacija nazvana po junaku stare Balaševićeve pesme i sada filma „Kao rani mraz“, počinje 13. avgusta dolaskom Balaševića i njegove filmske ekipe brodom u opatijsku luku, odakle će režiser sa porodicom fijakerom otići do vile Anđolina (Angiolina).

Povezana vest:  Teolog tvrdi da je Harry Potter sličan Isusu Hristu

Istog dana u vili Anđolina ekipa Balaševićevog filma družiće se sa novinarima i zvanicama grada Opatije, uz prikazivanje dokumentarca o nastanku filma „Kao rani mraz“ i izložbu rekvizita i fotografija sa snimanja.

Sajt za prodaju ulaznica www.eventim.hr najavio je da će drugog dana manifestacije 14. avgusta Balašević održati koncert na prostoru opatijske Ljetne pozornice, za koji ulaznica košta 220 kuna (oko 30 evra), dok će u istom prostoru 15. avgusta biti održana premijera filma, za koju posetilac treba izdvojiti 80 kuna (oko 11 evra).

Povezana vest:  LEGO FILM 2 od sledeće nedelje u bioskopima

-Treći je dan rezervisan za veliko finale, hrvatsku premijeru filma, ali u posebno dekorisanom prostoru Ljetne pozornice. Od samog ulaza pa do glavnog prostora, gledaoci će ‘ući u film’…blatnjavim nogama od prave vojvođanske zemlje i trave, između kukuruza i strašila, između stvarnosti i filma – najavljuje www.eventim.hr.

Kako se navodi, publika će moći da proba šećerleme i slatkiše od čokolade, a kao posebnu uspomenu moći će „poneti male vrećice vojvođanske zemlje koje će krasiti vrpca s imenom filma“.

Povezana vest:  Džejson Stetam i Džejms Franko u novom Staloneovom filmu