Premijera filma “Artur i Maltazarova osveta” 27.decembra

JEA20158Nastavak velikog filmskog hita “Artur i Minimoji”,autora proslavljenog francuskog režisera Lik Beson stiže uskoro u bioskope. Premijera filma “Artur i Maltazarova osveta” zakazana je za 27. decembra u Domu Sindikata sa početkom u 16:30 h.
Film “Artur i Maltazarova osveta” je sinhronizovan na srpski jezik, a glasove su likovima iz filma pozajmili Branimir Brstina, Gala Aleksić, Paulina Manov, Marko Živić, Srba Milin, Branislav Zeremski, Mladen Andrejević, Dragoljub Ljubičić i drugi. 
Svaki posetilac sa kupljenom ulaznicom za premijernu projekciju će na poklon dobiti DVD sa filmom “Artur i Minimoji”
Redovna bioskopska distribucija filma “Artur i Maltazarova osveta” počinje 31.12.2009. godine

GLUMCI KOJI SU FILM SINHRONIZOVALI NA SRPSKI

Paulina Manov – Artur
Srboljub Milin – Arčibald (deda)
Bane Zeremski – Armand (otac)
Gala Aleksić – Rouz (majka)
Vesna Stanković – Dejzi (baba)
Branimir Brstina – Maltazar
Branko Jerinić – Kralj
Mladen Andrejević – Maks
Maša Dakić – Betameš (Beta)
Sofija Jurican – Selenija
Marko Živić – Miro
Dragoljub Ljubičić – Poglavica
Marko Marković – Sneško (Snow)
Siniša Ubović – Prosciutto
Andrijana Tasić – Repriza (Replay)

Povezana vest:  Vigo Mortensen odustao od filma Snežana i lovac

Sinhronizacija i miks su urađeni u studiju “PRIZOR”, Beograd, Mileševska 20

Sinopsis:
Artur je uzbuđen jer vidi da je večeras kraj desetog mesečevog ciklusa, pa će napokon moći da se vrati u zemlju Minimoja i bude zajedno sa Selenijom. U selu, Minimoji su pripremili veliku gozbu u njegovu čast, a mala princeza je obukla ružičastu haljinu sa cvetićima. Ali Arturov otac bira ovaj dugo očekivani dan da objavi da prekida njihov odmor u Bakinoj kući. Kada su se spremali da krenu, pauk u Arturovu ruku ostavlja zrno pirinča za urezanim slovima S.O.S. Nema sumnje, Selenija je u opasnosti. Artur bez razmišljanja kreće da joj pomogne, čak iako to znači improvizovanje opasnog prelaska, padanje glavačke u Maksov bar, susret sa trupama Kreba, novog tiranina zemlje Sedam Kraljevstava, spasavanje Betemahove kože, borbu sa pacovima, žabama i dlakavim paucima…. Tek kada je stigao u selo Minimoja, otkrio je da mu oni nikada nisu poslali poziv za pomoć. Ko je mogao da postavi tako lukavu zamku za našeg malog heroja?

Povezana vest:  Metju Mekonahi u crnoj komediji