robertpatinsonRobert Patinson sabotira karijeru Zeka Efrona

 

Navodno rivalstvo koje po priča u holivudskim krugovima postoji između dve mlade zvezde Roberta Patinsona i Zeka Efona trenutno ide u korist najpoznatije vampire.

-Robert je trenutno kralj svih vrištećih devojaka, dok je Zek pao u zaborav. Na nedavno održanoj dodeli MTV-jevih Movie Awards, kada je Zek kročio na crveni tepih, devojke su entuzijastično vikale, ali kada je naišao Robert, Zek je postao tema prošlosti – izjavio je stručnjak za ljudske odnose, Met Titus
– Holivud jedino zanima velika novčana zarada. Zekov rad nas nimalo ne zanima ako ne prodaje bioskopske karte. Činjenica je da je novi Zekov film Charlie St. Cloud imao 60 posto manje od prodaje ulaznica druge nedelje prikazivanja. Ako Zekova karijera nastavi da ide u neprofitnom smeru, nemilosrdni Holivud će ga lako zameniti – izjavio je holivudski doušnik.   
Zeku sigurno ne ide u prilog planetarno rastuća Robertova slava. To je i pokazao na dodeli MTV-jevih nagrada, kada je bio vidno ljut zbog ogromne pažnje koju dobija britanski glumac.
– Još jučer Zek je bio zlatni dečko Holivuda koji je uživao slušajući vrišteće devojke. Ove godine je potpuno zakazao, a njegovu titulu je besramno oduzela zvezda Sumraka. Zeku nije jasno što je toliko privlačno na Robertu, koji mu je potpuna suprotnost. 
Po svemu sudeći, Zek pripada timu Tejlora Lautnera.

Povezana vest:  Memorija ekskluzivno na MojOFF filmskoj platformi