Sinoć je održana premijera filma „Deadpool 2″ u Njujorku, a celokupni X-Force tim prošetao je crvenim tepihom. Ekipa superheroja udružila je snage u još jednoj zajedničkoj „borbi“, ovog puta na crvenom tepihu ispred bioskopa AMC Loews Lincoln Square.

Reditelju Dejvidu Liču se pridružio Rajan Rejnolds, u pratnji supruge Blejk Lajvli, Džoš Brolin, Zazi Bits, Džulijan Denison, Lesli Ugams, Teri Krus, Šioli Kutsuna, Briana Hildebrand, Morena Bakarin, u pratnji supruga Bena Mekenzija, Edi Marsan, Luis Tan, Karan Soni, Bil Skarsgard, i naš glumac Stefan Kapičić.

Povezana vest:  Ben Stiler organizuje aukciju za Haiti

Dugoiščekivani nastavak filma „Deadpool“ stiže u domaće bioskope u četvrtak, 17. maja, a Stefan Kapičić, koji tumači lik Kolosusa u istoimenom filmu, stiže u Beograd direktno sa premijere u Njujorku.

Kapičić, koji već nekoliko godina gradi sve uspešniju karijeru u Holivudu, dobio je još jednu značajnu ulogu zahvaljujući kojoj će ga publika gledati na malim ekranima širom sveta – u četvrtoj sezoni spin-offa čuvenog ostvarenja Breaking Bad, odnosno u seriji Better call Saul!

Povezana vest:  ''Još jedno proleće'' otvara Beldocs

Stefan Kapičić će se, u društvu prijatelja i porodice, pokloniti domaćoj publici na specijalnoj projekciji filma „Deadpool 2″ 17. maja u 20h u Kombank dvorani. Nakon toga, u subotu, 19. maja u 20h biće organizovana i specijalna projekcija filma u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, uoči koje će se Kapičić družiti sa fanovima filma.