Vampire SuckKo je bolji Jacob Black: Tejlor Lautner ili Kris Rig?

 

Tejlor Lautner  (Taylor Lautner) je dobio oštru konkurenciju u Krisu Rigu (Chris Rigg), koji glumi Tejlorov lik Jacoba u urnebesnoj parodiji ‘Vampire Suck’. Kris (24) se također dobro namučio sticanjem zavidne mišićne mase. A evo šta je imao da kaže o spremanju za snimanje filma.

-Ovu ulogu sam odabrao znajući da će me mnogi fanovi sage ‘Sumrak’ voleti ili jako mrziti. Nadam se da niko neće bacati kamenje na mene kada film ugleda svetlo dana – izjavio je.Kris je priznao da je odabrao ulogu Jacoba kako bi bio prisiljen da radi na svom telu.

Povezana vest:  Festival "7 Veličanstvenih" u Centru "Sava"

-Tejlorovi mišići su savršeni, za razliku od mojih. Za ulogu sam visio u teretani tri puta dnevno. Obavim nekoliko vežbi, u pauzi odem nešto da prezalogajim i onda opet sve ispočetka – otkrio je Kris.

Osim u teretani, Kris je vodio računa o rećimu ishrane.

-Morao sam da nabacim 15 kila mišića. Dnevno sam znao da pojedem pet do šest obroka bogatih proteinima. Nisam jeo hleb puna dva meseca. Ovakav fitnes plan sam održavao tri meseca – dodao je.

Povezana vest:  Banderas i Pakston u novom Soderbergovom filmu

Ne samo da poređuju njegove mišiće s Tejlorovim, nego ljudi Krisa često znaju i da zamene sa zvezdom ‘Sumraka’. Kao i Tejlor, Kris obožava borilačke veštine i njima se bavi od malih nogu.

Sada kada je Kris napokon dostigao fizički izgled nalik na Tejlora, krenuo je u analiziranje Tejlorovih pokreta u ‘Sumraku’ kako bi ga što bolje skinuo.

Povezana vest:  Izašao novi film Ralfa Fajnsa

-Filmove iz sage ‘Sumrak’ sam pogledao mali milion puta u tri meseca, dan za danom. Pokušao sam što bolje da pohvatam Jacobove pokrete i izraze lica kako bih se u potpunosti stopio sa likom – priznao je Kris.

Da li je Kris zgodniji od Tejlora veliko je pitanje na koje ćemo možda odgovor dati posle 18. avagusta kada urnebesna parodija ‘Vampire Suck’ započinje svoj bioskopski život.

Trejler za urnebesnu parodiju ‘Vampire Suck’ pogledajte OVDE!