pisma-juliji_plakatFilm „Pisma Juliji“ i nagradno putovanje u Italiju

 

Romantična drama „Pisma Juliji“ (Letters to Julia) reditelja Gerija Vinika, biće od 19. avgusta na redovnom repertoaru beogradskih bioskopa, najavio je distributer Tuck.

Priča prati mladu Amerikanku koja putuje u Veronu, gradu legendarne ljubavi Romea i Julije, i tamo se pridružuje grupi volontera koja odgovara na pisma Juliji u kojima se traže ljubavni saveti. Posle odgovora na pismo iz 1951. godine, ona inspiriše ženu koja ga je napisala da doputuje u Italiju u potrazi za svojom izgubljenom ljubavi.

Povezana vest:  Zvezde "Usamljenog rendžera" potiču od boraca za pravdu

Povodom filma „Pisma Juliji“, Distributerska kuća TUCK, u saradnji sa turističkom agencijom FIBULA, a pod medijskim pokroviteljstvom radia B92 i dnevnih novina 24 sata, organizovala je specijalnu akciju u susret premijere filma „Pisma Juliji“ u okviru koje će autore najlepše, najromantičnije i najoriginalnije poruke ljubavne sadržine, poput onih koje se ostavljaju na „Julijinom zidu“ u Veroni, nagraditi putovanjem za dvoje u Italiju.

Povezana vest:  Triler "Pročišćenje" od 13. juna u bioskopima

Zainteresovani do 20. avgusta mogu poruku da ubace u specijalno sanduče u bioskopima Tuckwood, Ster i Kolosej, ili da pošalju na broj 2392.

Glavnu ulogu u filmu igra Amanda Sejfrid, koju publika poznaje kao Sofi iz mjuzikla „Mama mia“, a tu su i Vanesa Redgrejv, Kristofer Egan, Franko Nero i drugi.

Trejler za film „Pisma Juliji“ pogledajte OVDE!

Povezana vest:  Pipl: Rajan Renolds najseksepilniji muškarac