ZAC EFRON stars as the title character in the romantic drama Charlie St. CloudZek Efron i Džastin Timberlejk se bore za novu ulogu
Super slatki Zek (Zac) Efron spreman je da glumi u filmskioj adaptaciji mjuzikla ‘Memphis’ koji je nagrađem prestižnom nagradom Tony. Zek Efron se vraća mjuziklu, ali postoji jedan mali problem. Zek još nije dobio ulogu, a ima baš žestoku konkurenciju.
Jedan od Zekovih protivnika je popularni pevač Džastin Timberlejk (Justin Timberlake) koji se također nada ulozi radio DJ-a Huija Kalouna u mjuziklu iz pedesetih. Iako je Džastin rodom iz Memphisa i zbog te činjenice ima malu prednost, Zek je spreman na sve kako bi dobio ulogu.
Navedenu filmsku adaptaciju mjuzikla trebao bi da režira poznati reditelj Oliver Stoun (Stone), dok bi za muzičku podlogu filma trebali da budu zaduženi Dejvid Brajan (David Bryan) i Džo (Joe) DiPertro.
Zek je nedavno otkrio kako bi voleo da nastupa na poznatim brodvejskim pozorišnim daskama.
-Svaki put kada vidim predstavu na Broadveju u meni se javi želja da sudelujem u šou. Veliki je izazov nastaviti karijeru na pozorišim daskama. Nadam se da ću jednog dana postati deo tog sveta – izjavio je Zek ranije ove godine.
Povezana vest:  Manjinskoj srpskoj koprodukciji Srebrni medved u Berlinu za najbolji scenario