Čarli Šin optužen za upotrebu oružja

 

charlie_sheenPolicija tereti holivudskog glumca Čarlija Šina (Charlie Sheen) za upotrebu oružja prilikom incidenta na Badnje veče nakon kojeg je uhapšen zbog porodičnog nasilja, ali tužilaštvo još nije odlučilo da li će da podigne optužnicu na toj osnovi.

Šin (44), koji je sa suprugom i decom boravio u mondenskom zimovalištu Aspenu, u Koloradu, Božić je proveo u zatvoru okruga Pitkin. Pušten je uz kauciju posle skoro celog dana provednog iza rešetaka i na sudu će se pojaviti 8. februara.

Povezana vest:  Ko je ubio Daga Hameršelda?

Predstavnica za štampu policije Stefani Dasaro (Stephanie) nije iznela detalje o oružju koje je Šin navodno upotrebio, a tužilaštvo tek treba da utvrdi da li ima osnova za podizanje optužnice.

Tabloidi su objavili da će Šin i njegova supruga Bruk Miler (Brooke Mueller) zatražiti pomoć bračnih savetnika posle incidenta u Aspenu.

Čarli Šin, koji se 1990-ih godina sukobljavao sa zakonom zbog narkomanije i porodičnog nasilja, jedan je od najbolje plaćenih holivudskih glumaca, pre svega zahvaljujući serijama „Dva i po muškarca“ i „Svi gradonačelnikovi ljudi“.

Povezana vest:  Počasno Srce Sarajeva i program Tribute to posvećen Michelu Francu

Šin je 1997. uhapšen zbog navodnog napada na svoju tadašnju devojku, a optužen je i za nasilje nad bivšom suprugom, glumicom Deniz Ričards (Denise Richards) sa kojom ima dve ćerke.

Šin i Bruk Miler venčali su se maja 2008. i imaju dva sina. Glumac ima i 23-godišnju ćerku iz ranije veze.