MovieTapePočelo snimanje filma Velika ljetnja avantura

 

Režiser komedija „Potera za Srećkom“ i „Čitulja za Eskobara“ Milorad Milinković počeo je u Banjaluci snimanje filma radnog naziva „TNT: Velika ljetnja avantura“, saopštili su danas producenti iz marketinške agencije „Akvarijus Ogilvi“ (Aquarius Ogilvy).

Glavne uloge u tom tinejdžerskom filmu igraju nedavno na audiciji u Banjaluci izabrani mladi glumci Zlatan Vidović, Vujadin Milošević, Katarina Ilić i Jelisaveta Orašanin, a producenti najavljuju da će se kao specijalni gosti pojaviti Nikola Kojo, Marko Živić, Nikola Pejaković i Srđan Todorović.

Povezana vest:  Ešli Grin ostavila Džo Džonasa zbog drugog!

-Bilo je fenomenalnih glumaca koje nismo imali gde da stavimo. Izdvojili smo ljude koji nama po tipu odgovaraju. Iznenadio sam se, jer ne znam ništa o glumcima ovde i prijatno sam iznenađen njihovim kvalitetom – rekao je Milinković, koji i autor scenarija.

Kako je najavljeno, planirano je da Milinković do kraja septembra završi snimanje filma u Banjaluci, Trebinju i delom u Beogradu, a „TNT: Velika ljetnja avantura“ bi trebalo da uđe u bioskope u februaru iduće godine.

Povezana vest:  Filmski vikend: "Keri Grant, komičar" u Domu omladine subota 29. i nedelja 30. januar

Prema ranijim najavama, radnja „TNT: Velike ljetnje avanture“ će se dešavati oko regionalnog festivala neafirmisanih rok bendova „Demofest“, čiji je organizator „Akvarijus Ogilvi“, a koproducent filma je „Rekreativne produkcije“ iz Beograda, koja je pre nekoliko godina stvorila muzički kanal MTS.

-I jedni i drugi bavili smo se muzikom, tako da smo lako našli zajedničke teme. Projekat je vrlo značajan za Banjaluku jer nema mnogo filmova snimljenih ovde – rekla je direktorka „Akvarijusa“ Brankica Janković.

Povezana vest:  „Služavke“ – film koji je oduševio publiku širom sveta